(?)

De Zomerse Fietstour is een evenement voor de recreatieve fietser. In de periode van 29 april tot en met 2 oktober kun je wekelijks een route rijden. De route is iedere week anders. Je hoeft niet alle routes te rijden, maar heb je aan het eind minimaal 8 routes gereden, dan krijg je een leuk presentje van Aad van Loon Sport.

Hoe werkt het?
Je krijgt een kaart en een routebeschrijving. Je gaat fietsen op het moment dat jij dat wilt. Doordeweeks of in het weekend. Tijdens de route kom je langs een stempelplaats. Dit is altijd een horecagelegenheid waar je iets kunt drinken en/of eten. Hier laat je eventueel je stempelkaart stempelen. Dit dient als bewijs dat je de route hebt gereden.

Wanneer krijg je de route?
Na inschrijving en bevestiging van je inschrijving krijg je vanaf 29 april de routes gemaild. Wil je ook een stempelkaart, dan kun je die afhalen bij Aad van Loon Sport aan de Maasstraat 28a in Barendrecht.

Wanneer rijd je de route?
Je kiest zelf wanneer je de route rijdt. Bij voorkeur in de week waar de route voor geldt, maar het mag ook later. Je hebt tot en met 2 oktober de tijd om stempels te verzamelen. Je rijdt dus op je eigen tijdstip en je eigen tempo.

Waar fiets je naartoe?
Er zijn routes naar Barendrecht, Ridderkerk, Kinderdijk, Zwijndrecht, Spijkenisse, Hendrik Ido Ambacht, Krimpen aan den IJssel, Oud-Beijerland, Rotterdam, etc.. Iedere route start altijd vanuit het centrum van Barendrecht, voor het gemeentehuis. De route is tussen de 25 en 50 km lang.

Voor wie is het bedoeld?
De Zomerse Fietstour is voor de recreatieve fietser die in de zomermaanden 1 keer per week een leuk rondje wil fietsen. Gemiddeld fiets je 3 à 4 uur met een route.

Hoe kun je meedoen?
Aanmelden gaat via deze website.
Klik hier om je in te schrijven. Meedoen is gratis.